U bent van harte welkom!

Telefoon

020 619 5405

Email

info@assosjuwelier.nl

Adres

Osdorpplein 721, Amsterdam

20+ jaar ervaring

Wedding specialist

Verlovingsring kopen?
Neem contact op!

Verlovingsring kopen Amsterdam

Als u op zoek bent naar een verlovingsring, is Amsterdam een geweldige plek om te beginnen. Er zijn veel diamantairs in de stad, en u kan er de perfecte ring vinden voor uw aanstaande verloofde. Er zijn echter een paar dingen die u in gedachten moet houden als u gaat winkelen voor een verlovingsring in Amsterdam. Verlovingsring kopen Amsterdam kunt u het beste doen bij ASSOS Juwelier.

Gouden verlovingsring kopen in Amsterdam

Veel koppels die winkelen voor verlovingsringen hebben een specifiek budget in gedachten. Maar wat als uw significante andere, niet al te enthousiast over het idee van de uitgaven van sieraden? Verlovingsringen goud zijn dan de beste keuze. Goud is een meer betaalbare optie dan platina of diamanten, en het kan er nog steeds prachtig uitzien. Als u zichzelf zorgen maakt dat een gouden ring misschien niet zo bijzonder is als iets anders, wees dat niet. Goud is een ongelooflijk populaire keuze voor verlovingsringen, en het wordt al eeuwen voor dit doel gebruikt. Bovendien zijn er heel wat verschillende manieren om een gouden ring uniek te maken, van het kiezen van een ongewone zetting tot het laten graveren van de ring. Dus als u op zoek bent naar een verlovingsring die niet te duur is, dan is goud misschien wel iets voor u.

Verlovingsring kopen Amsterdam vrijblijvend advies

Bij ASSOS Juwelier begrijpen we dat het kiezen van een verlovingsring een zeer belangrijke beslissing is. Onze medewerkers geven u graag advies over onze verlovingsringen, en wij zullen met u samenwerken om de perfecte ring voor uw verloofde te vinden. Wij hebben een brede selectie van verlovingsringen, van klassieke solitaire ringen tot meer moderne ontwerpen. We hebben ook een breed scala aan prijsklassen, zodat u een ring kunt vinden die binnen uw budget past. Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop, dus doen wij ons uiterste best om een ring te vinden die het beste bij u past. En omdat wij willen dat u zich geen zorgen hoeft te maken, bieden wij ook een garantie op al onze verlovingsringen. Dus kom vandaag nog bij ons langs en praat met ons over het vinden van de perfecte ring voor degene van wie u houdt.

Unieke verlovingsringen Amsterdam

Het hebben van een unieke verlovingsring is een geweldige manier om uw persoonlijkheid en stijl te tonen. Er zijn veel verschillende manieren om uw ring uniek te maken, van het type metaal tot het type steen. Een populaire optie is het gebruik van een gekleurde steen, zoals een saffier of smaragd. Dit kan een pop van kleur toe te voegen aan uw ring en maken het echt one-of-a-kind. U kunt ook kiezen voor een onconventionele vorm voor uw steen, zoals een peer of ovaal. Een andere manier om uw ring te laten opvallen is te kiezen voor een ongebruikelijke zetting, zoals een bezel of een cluster. En natuurlijk kunt u uw ring altijd op maat laten maken, zodat hij echt uniek is. Wat u ook doet, zorg ervoor dat u verlovingsring uw persoonlijke stijl weerspiegelt en een blijvend symbool van jullie liefde is.

Verlovingsring kopen Amsterdam

Contact

Heeft u vragen over onze juwelier Amsterdam? Of heeft u andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020 619 5405 of stuur een e-mail naar info@assosjuwelier.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze juwelierszaak in Amsterdam. Adres: Osdorpplein 721, 1068 TC Amsterdam. Wilt u op de hoogte blijven van ons assortiment? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Instagram en Facebook!

w

Neem contact op

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 020 619 5405.

Diamanten kiezen

Bepaal zelf de gewenste diamanten voor uw sieraden.

[

Ontwerp uw eigen ring

U kunt uw ringen geheel laten personaliseren.

Call Now Button