Wedding Specialist

Professionele advies & service

020 619 5405

Wedding specialist
Selecteer een pagina

Turkse Juwelier Amsterdam Osdorp

Assos: Turkse juwelier in Amsterdam Osdorp

Assos Juwelier in Amsterdam Osdorp (voormalig Istanbul Juwelier) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sieradenbranche. U kunt bij ons terecht voor onder andere ringen, oorbellen, kettingen en armbanden. Ook voor verlovings- en trouwringen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze in zowel 14 karaats als 22 karaats goud. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in gouden sieraden, bieden wij ook een ruime collectie aan zilveren sieraden.

Reparaties en onderhoud

Naast de verkoop van sieraden bieden wij ook reparatie- en onderhoudsdiensten. Vaak kunnen wij dit direct voor u in orde maken, terwijl u wacht.

Het juist onderhouden van sieraden is van groot belang voor het verlengen van de levensduur. Door uw sieraden regelmatig te reinigen behoudt deze zijn glans en schoonheid. Heeft u een dierbaar sieraad, dan kunt u bij ons terecht om deze professioneel te laten onderhouden.

Ook met een beschadigd of gebroken sieraad kunt u bij ons terecht. U hoeft dus geen afscheid meer te nemen van een dierbaar sieraad wanneer deze beschadigd is.

Onze vakkundige medewerkers herstellen deze graag voor u.

Turkse Juwelier Amsterdam Osdorp

Goud inkoop en inruil

Heeft u oude sieraden die u niet meer gebruikt? In plaats van dat u deze in achter in de kast laat liggen, kunt u deze ook bij ons inleveren. U kunt deze inruilen voor een nieuw sieraad of voor contant geld.

Ideaal gelegen

Assos Juwelier is een Turkse juwelier in Amsterdam Osdorp. De juwelierszaak is gevestigd in het overdekte winkelcentrum Westmarket. Dit volledig vernieuwde winkelcentrum is dé nieuwe plek om te winkelen, eten en ontspannen in Osdorp. Een bezoek aan Assos Juwelier is dus perfect te combineren met een gezellig dagje uit. Struin langs de vele kleine boetiekjes en ga tussendoor lunchen bij de foodcourt van Westmarket. Hier kies je uit het uitgebreide aanbod van verschillende internationale keukens.

Bent u dus op zoek naar een Turkse Juwelier in Amsterdam Osdorp? Dan bent u bij Assos Juwelier aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag in onze winkel in winkelcentrum Westmarket!

ASSOS Juwelier

Meer dan 20 jaar ervaring.

14- en 22 karaats sieraden:
ringen
oorbellen
kettingen
hangers
(slaven) armbanden
setjes
(turkse) munten
zilveren sieraden
verlovings- en trouwringen
goud inkoop (inruil tevens mogelijk)
reparaties klaar terwijl u wacht

WILT U MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 020 619 5405 Bij ons ben je aan het juiste adres voor als je op zoek bent naar een juwelierswinkel.