U bent van harte welkom!

Telefoon

020 619 5405

Email

info@assosjuwelier.nl

Adres

Osdorpplein 721, Amsterdam

20+ jaar ervaring

Wedding specialist

Shop de mooiste juwelen
Neem contact op!

Juwelier Amsterdam

Als u op zoek bent naar een betrouwbare juwelier in Amsterdam, kijk dan niet verder dan ASSOS Juwelier. Wij bieden een breed scala aan fijne sieraden die zeker aan uw wensen zullen voldoen. Of u nu op zoek bent naar iets eenvoudigs of iets extravagants, wij hebben precies wat u zoekt. Bovendien zijn onze medewerkers deskundig en vriendelijk, en helpen u graag bij het vinden van het perfecte sieraad voor elke gelegenheid. Kom vandaag nog langs!

Als juwelier Amsterdam repareren wij verschillende sieraden

Is uw favoriete ketting gebroken? Of misschien bent u een diamant van uw oorbellen kwijtgeraakt. Wat het geval ook is, onze juwelier kan u helpen. Onze experts hebben jarenlange ervaring en zullen ijverig werken om uw juwelen zo snel mogelijk te herstellen. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om uw favoriete stukken te dragen, dus wij zullen er alles aan doen om ze in onberispelijke staat bij u terug te krijgen. Bovendien bieden wij een grote verscheidenheid aan diensten, waaronder reinigen en polijsten. Dus of u nu een reparatie nodig heeft of er gewoon voor wilt zorgen dat uw sieraden schitteren, onze juwelier is er om u te helpen. Kom vandaag nog langs en zie wat wij voor u kunnen doen.

Sieraden onderhouden Amsterdam

Voor de meeste mensen zijn juwelen meer dan alleen een modeaccessoire – ze hebben ook emotionele waarde. Of het nu een familiestuk is of een geschenk van een geliefde, sieraden hebben vaak een speciale betekenis. Echter, zelfs de meest gekoesterde juwelen hebben uiteindelijk een onderhoudsbeurt nodig. Na verloop van tijd kunnen vuil en aanslag zich ophopen op zelfs de mooiste juwelen, waardoor de glans minder wordt. Bij onze juwelier bieden wij een volledig sieraad onderhoud van diensten aan om uw juwelen op hun best te houden. Van eenvoudig reinigen en polijsten tot meer complexe reparaties, onze ervaren technici kunnen u helpen uw favoriete juwelen in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Dus als u op zoek bent naar een juwelier die u kunt vertrouwen, kijk dan niet verder dan onze juwelier Amsterdam. Wij behandelen uw juwelen met de zorg en het respect dat ze verdienen.

Sieraden personaliseren bij onze juwelier Amsterdam

Bij onze juwelier Amsterdam geloven we dat sieraden meer moeten zijn dan een mooi accessoire. Het moet een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en stijl. Daarom bieden wij een breed scala aan sieraden die kunnen worden aangepast aan uw smaak. Of u nu op zoek bent naar een nieuw paar oorbellen of een speciaal cadeau voor iemand, onze juwelier kan u helpen een uniek sieraad te creëren dat zeker een statement zal maken. Met onze persoonlijke service, kunt u er zeker van zijn dat uw sieraden echt uniek zullen zijn. Dus kom en bezoek ons vandaag nog, en laat ons u helpen het perfecte sieraad voor u te vinden.

Juwelier Amsterdam

Contact

Heeft u vragen over onze juwelier Amsterdam? Of heeft u andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020 619 5405 of stuur een e-mail naar info@assosjuwelier.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze juwelierszaak in Amsterdam. Adres: Osdorpplein 721, 1068 TC Amsterdam. Wilt u op de hoogte blijven van ons assortiment? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Instagram en Facebook!

w

Neem contact op

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 020 619 5405.

Diamanten kiezen

Bepaal zelf de gewenste diamanten voor uw sieraden.

[

Ontwerp uw eigen ring

U kunt uw ringen geheel laten personaliseren.

Call Now Button